Kleinsgruppen er et norsk selskap som består av 3 velrenommerte butikkonsepter i Trondheim, Bergen og Oslo. Vi er et multibrandkonsept som tilbyr et bredt utvalg av noen av de beste internasjonale motemerkene. Våre motekonsepter er Kleins, Companys og Park som hver driver selvstendig og har tydelig definerte kundegrupper.

Vi har i dag totalt 9 butikker under Kleinsgruppens paraply, samt vår nettbutikk kleins.no og companys.no. Kleinsgruppens historie startet med Kleins i 1904, grunnlagt av den samme familien som drifter i dag. I 1990 endret Kleins navn til VIC, og hadde flere butikker i Trondheim. I 2006 bestemte vi oss for å vende tilbake til det opprinnelige navnet, og fokusere på å gjenopprette Kleins-konseptet, som nå har blitt utvidet til Kleinsgruppen.

For å oppnå våre resultater, er vi avhengig av lidenskapen og engasjementet til våre ansatte. Vi mener at vi har utviklet en kultur som støtter suksess. Kleinsgruppen er en bedrift med positiv innstilling hvor ansatte kan se forskjellen de utretter. Når våre medarbeidere blir en del av Kleinsgruppen, blir de ofte værende i årevis – og med god grunn. Vi verdsetter alle våre ansatte, og vet at teamet vårt er vår viktigste ressurs.

Nettbutikker: kleins.no // companys.no


Jobbe hos oss?

Vi ser alltid etter dyktige ansatte med «det lille ekstra»

Våre ansatte ser lyst på livet, bedriften, hverandre, mote og fremfor alt; våre kunder! Er du ute etter en karriere der du vil bli inspirert, motivert, utfordret og gjøre en forskjell? Send oss din CV og søknad med nåværende og tidligere arbeidserfaring til post@kleins.no!